بهترین کیفیت در نمونه طرح توجیهی کسب و کار

بهترین کیفیت در نمونه طرح توجیهی کسب و کار

بهترین کیفیت در نمونه طرح توجیهی کسب و کار

Blog Article

اگر یک کسبوکار نوپا هستید احتمالا هنوز به مرحله سوددهی نرسیدهاید و باید در ازای جذب سرمایه، بخشی از سهام شرکت را بفروشید. پس باید این نکته را در نظر داشته باشید که بعضی از سرمایهگذارانی که سهام شرکت را میخرند، انتظار دارند در تصمیمات مهم شرکت نقش داشته باشند.

درست است که خلاصه یا چکیده همیشه اول هر کتاب یا طرحی نوشته میشود، اما شما باید آن را آخر کار بنویسید! چرا که قبل از نوشتن طرح کلی نمیدانید نکات مهم و کلیدی که باید در قسمت خلاصه به آنها اشاره کنید، کدامند.

هدف طرح توجیهی شناسایی، توصیف و تجزیه و تحلیل یک فرصت تجاری و/یا کسب و کاری است که در حال حاضر برای بررسی امکان سنجی فنی، اقتصادی و مالی آن در حال انجام است.

در پلتفرمهای مختلف چه امتیازی دارند و رنکینگ آنها چطور است؟

خیلی مهم است که در این بخش از بیزینس پلن به روشهایی که باعث برتری شما از رقبا میشود هم اشاره کنید. همچنین مطمئن شوید برنامههایی که مینویسید با بودجه و برنامهریزیتان همخوانی دارند.

برآوردهای غیرواقعی بر اساس اعداد غیرواقعی یک دروغ و کلاهبرداری است. این یکی از رایج ترین اشتباهات طرح توجیهی است. وام دهندگان و سرمایه گذاران انتظار دارند که تصویری واقع بینانه از اینکه کسب و کار شما در حال حاضر کجاست و به کجا امیدوار است نشان داده شود، بنابراین اگر طرح توجیهی بیش از حد خوش بینانه و بدون توضیح پیش بینی ها باشد، زنگ های هشدار را به صدا در می آورد و باعث رد شدن طرح توجیهی می شود.

پلن کسب و کار از مولفه ها یا عناصری نمونه طرح توجیهی برای وام کلیدی تشکیل شده است که درواقع چارچوب یا ارکان اصلی بیزینس پلن شما هستند.

همانطور که تجارت شما رشد میکند، احتمالاً باید مدیران اجرایی را به تیم خود اضافه کنید.

هدف اصلی یک طرح توجیهی، ایجاد برنامه های شما برای آینده است. این برنامه ها باید شامل اهداف یا نقاط عطف در کنار مراحل دقیق چگونگی رسیدن شرکت شما به هر مرحله باشد.

اما جالب است بدانید که در زمانهای دیگری هم طرح کسبوکار میتواند نجاتتان دهد. مثل این موارد:

چرا گاهی بیزینس پلن شکست میخورد؟ حتی اگر یک بیزینس پلن خوب هم داشته باشید، باز هم ممکن است شرکتتان شکست بخورد؛ مخصوصا اگر که به برنامه خودتان هم پایبند نباشید! داشتنِ رهبری قوی با تمرکز بر برنامه، همیشه جواب میدهد.

برای تحلیل بازار در ابتدا باید بازار هدف و مخاطب هدف کسب و کارتان را مشخص کنید. اگر مخاطب هدف را کاملاً شفاف کنید، در آینده میتوانید برنامههای فروش پربازدهتری داشته باشید و در هزینههای جذب و تبلیغات صرفهجویی کنید.

طرح بازاریابی حاوی برنامه به صراط مستقیمی شرکت در حوزه بازاریابی,فروش, تبلیغات, برندسازی, منابع و بودجهبندی هرکدام از موارد در یک بازه زمانی مشخص است.

برای مثال، ممکن است فرض کرده باشید که خرده فروشان محلی محصول شما را حمل می کنند. در طرح توجیهی خود، می توانید نتایج سناریویی را که در آن این اتفاق نیفتاده است، ارزیابی کنید.

Report this page